Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rozijnen- en suikerbrood voor Roemenië

Geplaatst op: 14 maart 2015

Op dinsdag 31 maart en woensdag komen de vrijwilligers van de Diaconale Werkgroep “Genemuiden helpt Oost-Europa”, weer huis-aan-huis langs voor de verkoop van rozijnen- en suikerbrood. Zo vlak voor de Paasdagen is het heerlijk om dergelijk lekker brood in huis te hebben.

“U steunt met de aankoop verschillende diaconale projecten in Roemenië waar de werkgroep al meer dan twintig jaar actief is. Dit jaar zal er ook een deel van de opbrengst naar Balan gaan. In deze plaats zijn de contacten tussen Genemuiden en Roemenië ontstaan. De rozijnen- en suikerbroden kosten € 4,50 per stuk en zijn vers gebakken door Echte Bakker Groot Koerkamp uit Genemuiden. We rekenen op uw steun!”, aldus de organisatie.

Opbrengst potgrond en mestactie GHOE

Op maandag 9 en dinsdag 10 maart vond de huis-aan-huis verkoop van potgrond en kippenmest plaats. Dat leverde een netto opbrengst van ruim € 4.000,- op. “Langs deze weg willen wij alle vrijwilligers bedanken voor hun geweldige inzet. We hopen dat we in de toekomst weer een beroep op jullie mogen doen!”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500