Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
9 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Biljarten met de Chinese slag

Geplaatst op: 15 maart 2015

Ook de eigenaren van Chinees de Lange Muur in Zwolle waren zaterdag bij HZW in De Rank. Ze kwamen persoonlijk kijken naar het biljarttoernooi dat ze sponsoren. Op alle vier tafels werden van s` morgens vroeg tot in de avond maar liefst 36 partijen afgewerkt. Iedere deelnemer speelde twee partijen en maakten er spannende wedstrijden van. En spannend blijft het tot op de laatste dag want er is nog geen enkele voorspelling te doen wie voor de fraaie prijzen in aanmerking komen. Wel lieten een aantal biljarters zaterdag zien in grote vorm te zijn w.o. ook een behoorlijk aantal spelers van HZW. Komende zaterdag worden de finales vanaf 10.00uur tot ca. 18.00uur gespeeld

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500