Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC walst over Kampen heen

Geplaatst op: 15 maart 2015

Kunstgrasnet GTC 1 walste zaterdag in d’ Overtoom over Kampenion heen. Rutger den Otter, Bjorn van Dieren en Johannes van der Kamp waren in supervorm en lieten geen spaan heel van het team uit Kampen. GTC 1 won zeer verdienstelijk en stuurden de Kampenaren met een 10-0 nederlaag terug naar huis. Door deze overwinning staan ze stevig op de eerste plaats in hun klasse, en doen dus volop mee om het kampioenschap.

Ook GTC 2 kwam in actie en speelde uit in Apeldoorn tegen Tafeltennis de Brug 2. Ondanks het goede spel van David van Dijk en Xander en Rafael Oudenaarden stond er na afloop een 8-2 nederlaag op het scorebord.

Kunstgrasnet GTC 3 speelde ook een thuiswedstrijd tegen Kampenion uit Kampen. Leon Spoor verloor zijn eerste twee partijen. Hij won heel knap zijn derde en laatste partij. Remmelt Beens was matchwinner hij won heel verdienstelijk al zijn drie gespeelde partijen. Justin Busweiler won ook heel knap een punt voor het team. Het dubbelspel werd ook gewonnen door GTC 3 en dat resulteerde in een mooie 6-4 overwinning op Kampenion uit Kampen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500