Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Legerinvasie op de Bogerman (update video)

Geplaatst op: 18 maart 2015

De leerlingen van Groep 8 van de Bogermanschool hadden dinsdag vermoedelijk de leukste lesuren van het jaar. Ze waren getuige van een ware legerinvasie. De verkenners van de 43 Brigade Verkenners Eskadron kwamen namelijk vertellen over hun beroep. Dat was het gevolg van een spreekbeurt die Thomas Hoekman eerder dit jaar hield. Zijn broer werkt bij het eskadron en kwam dinsdag met enkele collega’s langs op de Johannes Bogerman. En dat nog wel met een echte fennek en veel andere attributen van het leger. Leuker dan geschiedenisles! Nu ook de video van Peter Boender!

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500