Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters winnen veel

Geplaatst op: 22 maart 2015

De leden van de Zwartewaterruiters reisden afgelopen weekend af naar verschillende wedstrijden in Emmeloord, IJsselmuiden en Staphorst. Eerste prijzen werden gewonnen door Briëtt Breman, Joel Zwanepol en Béanke Roeland.

Briëtt Breman ging met haar schimmel pony Krista van start op een dressuurwedstrijd te Emmeloord. De combinatie zette twee mooie proeven neer en won de tweede prijs met 185 punten in de eerste proef en de eerste prijs met 188 punten in de tweede proef.

Tijdens de springwedstrijd te IJsselmuiden was Joel Zwanepol aan de top te vinden met zijn pony Warenzo. In de klasse B categorie D/E nam hij twee maal de eerste prijs mee naar huis. In deze klasse reed Roos Beens met haar pony Moving Star naar de tweede prijs in het tweede parcours. Lisanne Kanis sprong met haar pony Elavsca naar de vijfde prijs in het tweede parcours van de klasse B categorie D/E.

Bij het paarden springen te Staphorst was Béanke Roeland succesvol met haar paard Charisma. Zij nam het in de klasse B op tegen negentig andere combinaties. Béanke Roeland en Charisma reden een erg mooi parcours en werden door de jury beloond met 83,5 stijlpunten. Met deze score liet de combinatie alle concurrentie achter haar en nam de eerste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500