Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Puber pleegt overval

Geplaatst op: 25 maart 2015

De politie heeft dinsdagmorgen in een jeugdinrichting een 15-jarige jongen aangehouden voor een overval op een restaurant aan de Zwolse Bachlaan. De overval vond plaats op 17 augustus 2014.

De verdachte zit op dit moment vast voor een overval op een snackbar aan de Hobbemastraat in Zwolle. Uit het onderzoek naar de overval op het restaurant kwamen aanwijzingen dat de jongen ook betrokken zou zijn bij de overval aan de Bachlaan. De jongen is aangehouden en wordt verhoord. Tijdens de overval op het restaurant aan de Bachlaan werd een medewerkster bedreigd met een wapen. Zij verzette zich echter en de overvaller ging er zonder buit vandoor.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500