Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Breman.net en RTV Genemuiden gaan samen verder

Geplaatst op: 1 april 2015

Het Genemuider medialandschap blijft in beweging. Breman.net heet vanaf nu RTV Breman.net dankzij een samenwerking met RTV Genemuiden. Dat initiatief van Roelof Jan Wentink bestond uit een Facebookpagina, maar Wentink was al wel bezig met het maken van opnames. Genemuiden TV en Radio Genemuiden worden nu overgenomen door Breman.net van Benny Breman.

“De meerwaarde voor mij is dat het om tv/videostreaming en live radio in Genemuiden gaat. Al blijven we alleen op internet actief. Dit wordt dus geen televisiezender”, aldus Breman, die benadrukt dat het niet om een late 1 april-grap gaat.

Breman.net is een van de drie nieuwssites in Genemuiden. De site trekt dagelijks 3500 bezoekers. Daarnaast zijn Genemuiden Actueel en sinds vorig jaar ook Gaellemuun.nl van Klaas Noordstra actief. Verder is er nog De Zwartewaterkrant en heeft Brugmedia www.destadskoerier.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Breman.net en RTV Genemuiden gaan samen verder

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500