Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Gezelligheid en cadeautjes bij Bij Sigrid

Geplaatst op: 2 april 2015

Een bezoek aan Bij Sigrid is vrijdag en zaterdag extra aantrekkelijk. Alle klanten krijgen namelijk een cadeautje! En wie meer dan 35 euro besteedt, krijgt ook nog eens 100 milliliter ChalkPaint cadeau.

Op zaterdag krijgen vroege vogels tot 12.00 uur 10% korting op ChalkPaint. De eerste vijf klanten ontvangen bovendien een DIY-pakket met allerlei soorten papier, zakjes, touw en masking tape om de paasdagen al knutselend door te komen! Reden genoeg om zo vroeg mogelijk uit bed te gaan!

De kinderen kunnen vrijdag en zaterdag aanschuiven in het workshopatelier om de mooiste paaskleurplaat te maken! Natuurlijk is er voor iedereen koffie & thee met wat lekkers erbij.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500