Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kerkliefhebber heeft keuze

Geplaatst op: 2 april 2015

Voor de liefhebbers is er een ruime keuze in kerkdiensten morgen (Goede Vrijdag). Wie wil, kan drie keer naar de kerk in Genemuiden.

’s Morgens houden de Hervormde en de Hersteld Hervormde kerk diensten. Daarin gaan respectievelijk de di. J.A.C. Olie en A. de Groot voor. De diensten beginnen om 9.30 uur. Voor wie liever een middagdienst bezoekt, biedt de Christelijk Gereformeerde Kerk daarvoor de mogelijkheid: om 15.30 uur gaat daar ds. M.J. Kater voor.

Om 19.30 uur morgenavond is het aanbod het grootst. In de Hervormde kerk preekt dan ds. W.G. Hulsman. In de Hersteld Hervormde kerk opnieuw ds. A. de Groot, in de Gereformeerde Kerk ds. I. Postma. In de Gereformeerde Gemeente staat ds. C. Hogchem op dat tijdstip op de kansel.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500