Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Van Demping tot Burgemeester Bilderplein

Geplaatst op: 4 april 2015

Genemuiden Actueel krijgt nog steeds potentiële namen binnen voor het nieuwe centrumgebouw en plein bij de oude Boni. Samen met projectontwikkelaar KK Heutink vroegen we onlangs om namen daarvoor op te sturen. Daar wordt massaal gehoor aangegeven. Een goed idee is nog steeds welkom, wat ons betreft tot 15 april.

Binnengekomen namen zijn onder meer: De Ziel, KaaBeeplein, d’ Olde Bonipassage, Drechtplein, Winkelplein Gelmuda, Burgemeester Bilderplein, Buuznsnieder Centrum, Vimme Plein, Demping, Navaliaplein, Burgemeester Rietkerkplein, ’t Olde Noaberplein, De Helling en De Fauw.

Gepubliceerd door Erik Driessen

8 thoughts on “Van Demping tot Burgemeester Bilderplein

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500