Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hasselters ruimen eigen wijk op

Geplaatst op: 5 april 2015

Bewoners nemen zaterdag de Oude Nadorst in Hasselt (bestaande uit Ambt, Kerspel en Marke) eens flink onder handen.  Van 10.00 tot 13.00 uur wordt er zwerfvuil verzameld, struiken gesnoeid, goten geveegd en losse rommel opgeruimd. Ondertussen is er mooi de gelegenheid elkaar wat beter te leren kennen.

Dit burgerinitiatief, genomen door Stichting Duurzaam Hasselt, wordt van harte gesteund door de gemeente Zwartewaterland en door de ROVA. Zij helpen ruimhartig op het gebied van materialen, publiciteit en logistiek. Wethouder D. Visserman die wijkinitiatieven in zijn portefeuille heeft, zal het startschot geven voor deze buurtopruimdag. Mee helpen kan natuurlijk. De actie start om 10.00 uur bij het speeltuintje in Het Kerspel.

ROVA richt zich met 14 gemeenten, waaronder Zwartewaterland, op een integrale aanpak van zwerfvuil. Kijk voor meer informatie op www.mooi-schoon.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500