Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede Paasdag eindigt met vuur

Geplaatst op: 6 april 2015

Wie maandagavond de polder inkeek kon het zien. Paasvuren! Aan de Slangenweg stond een hele familie gezellig aan de koffie met een stuk caké.  “Het is meer dan alleen dat vuur, het is een soort familiedag/avond. Je ontmoet mensen die je normaal eigenlijk niet ziet. En de warmte helpt natuurlijk een beetje bij de gezelligheid, want we hebben ook wel eens een avond zonder vuur gedaan, maar dat is niet echt hoor!”

Een geknetter en een steekvlam…. Daar wordt een fles gasolie opgegooit! Lekker warm… En daar komt de vrouw des huizes aan met een dienblad vol warme chocomel. Overal waar je vuur zag, stonden ook een club mensen omheen, en de sfeer die er hing, was op geen één plek verkeerd, het is dus niet alleen maar het vuur, maar ook het samenzijn!

 

Foto’s John Poot en Erik Eenkhoorn.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500