Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 februari 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwolse inbrekers opgepakt

Geplaatst op: 6 april 2015

Bij een leegstaand pand aan de Zwolse Hanzelaan zijn in de nacht van zondag op maandag twee mannen (33 en 46 jaar uit Zwolle) aangehouden voor poging diefstal.

Een getuige belde rond 01.00 uur de politie dat hij mannen had zien lopen op het afgesloten terrein van het Hanzebad. Toen de politie polshoogte ging nemen, troffen ze het duo aan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor. Eén van de verdachten had een zogenoemde pijpensnijder bij zich, deze werd in beslaggenomen. De ander bekende de poging tot diefstal. Tegen beide is proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500