Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote brandweeractie op Havenplein

Geplaatst op: 7 april 2015

De brandweer rukt donderdagavond met groot materieel uit naar het Havenplein. Niet vanwege een grote calamiteit, maar voor een grootschalige brandweeroefening. “En die dient meteen als publieksactie. Wij zoeken momenteel vier nieuwe vrijwilligers in Genemuiden. Dat is een fors tekort. Met deze actie hopen wij mensen te stimuleren”, vertelt Hugo de Jager van Brandweer Genemuiden.

Publiek is kortom van harte welkom bij de oefening die om 19.45 uur begint. De Jager wil niet precies zeggen wat er gaat gebeuren omdat dan het verrassingselement weg is. Wel wordt het een grote actie. De hele regio zoekt momenteel nieuwe vrijwilligers. In Genemuiden gaat het om vier zogenoemde manschappen, mensen in opleiding kortom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500