Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zwartewaterruiters presteren goed

Geplaatst op: 7 april 2015

Hippisch Centrum de Zwartewaterruiters organiseerde afgelopen weekend een dressuurwedstrijd voor pony’s. Verschillende leden gingen van start op deze thuiswedstrijd en met succes. Prijzen waren er voor Tessa ten Klooster en Mirthe Bakker. Roos Beens reisde af naar wedstrijden in Mariënheem en Nieuwleusen en won op allebei de wedstrijden de eerste prijs.

In Genemuiden ging Tessa ten Klooster met haar pony Troy van start in de klasse B categorie A/B/C. De combinatie zette goede proeven neer en won in de eerste proef de tweede prijs met 198 punten en in de tweede proef namen zij de eerste prijs mee naar huis met 197 punten. Mirthe Bakker debuteerde met haar pony Sultan in de klasse L2 categorie C/D/E en met succes. Na een mooie proef te hebben gereden werd zij beloond door de jury met 199 punten  en hiermee  behaalde de combinatie de tweede prijs.

Roos Beens reisde op woensdag 1 april met haar pony Moving Star af naar een springwedstijd te Mariënheem. De combinatie reed hier een nette en foutloze ronde en kreeg van de jury maar liefst 86,5 stijlpunten. Dit was ruim voldoende voor de eerste prijs. Op zaterdag 4 april gingen Roos Beens en Moving Star van start op een springwedstrijd te Nieuwleusen. Ook hier was de combinatie erg succesvol. Met een goede score van 77,5 stijlpunten namen zij opnieuw de eerste prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500