Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weidevogelhuus aan kop

Geplaatst op: 10 april 2015

Groepsaccommodatie ’t Weidevogelhuus aan de Cellemuiden in Genemuiden is door de website www.groepen.nl  wederom genomineerd voor beste groepsaccommodatie van Overijssel. De strijd gaat tussen ’t Weidevogelhuus en een vakantiehuis in Holten en Balkbrug. Tot nu toe ligt ’t Weidevogelhuus op kop met 255 stemmen. Balkbrug en Holten hebben respectievelijk 129 en 157 stemmen gekregen.

De groepsaccommodatie met ruimte voor 32 personen maakt daarnaast kans om de beste groepsaccommodatie van Nederland te worden, net zoals vorig jaar. Eigenaresse Karin Pierik: “Het is natuurlijk wel heel bijzonder dat ’t Weidevogelhuus het beste groepshuis van Nederland is geworden. Het levert niet perse extra klanten op, maar het staat natuurlijk erg leuk op je website. Nu moeten we de titel verdedigen, maar als we tot beste van Overijssel worden uitgeroepen, zijn we ook tevreden.”

’t Weidevogelhuus bestaat 5,5 jaar en is onderdeel van Bed & Breakfast ’t Boerendiekhuus dat al veertien jaar door Karin en Cor Pierik gerund wordt.

Stemmen kan nog tot en met 16 april via https://www.groepen.nl/informatie/huisvanhetjaar/2015/nominaties

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500