Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GTC houdt bedrijventoernooi

Geplaatst op: 11 april 2015

Tafeltennisvereniging GTC organiseert op donderdag 21 en 28 mei een bedrijventoernooi. Op dit toernooi zal een dubbelspel gespeeld worden, dit betekent dat twee collega’s tegenstand moeten bieden aan een ander duo. Naast opgave voor bedrijven is het mogelijk om je op te geven met een vriendengroep of team van bijvoorbeeld een sportvereniging. Het toernooi wordt gespeeld in de Overtoom en zal om 19:00 uur starten. Kosten voor deelname bedragen euro 10 per duo, met uitzondering voor sponsoren van GTC.
Opgave voor 7 mei via mail: sponsoringgtc@gmail.com
Zijn er vragen of wil je een affiche om op te hangen in de kantine mail ons dan.
Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500