Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub in zwaar weer

Geplaatst op: 11 april 2015

Vanmiddag moest Sportclub thuis aantreden tegen Excelsior Maassluis, en alle supporters hoopten maar op een ding en dat was drie punten op sportpark de Wetering houden.

Maar wat Genemuiden liet zien in de eerste helft was dramatisch, passes kwamen niet aan en er werd veel onnodig balverlies geleden. Na twintig minuten spelen keken de spelers van Sportclub dan ook al tegen een achterstand aan door een doelpunt van Daan Smith, na een goed genomen corner.

Na de rust was het na vijf minuten spelen al 2-0, enkele minuten spelen later kopte Vink van Excelsior op de lat. Nog geen minuut daarna viel de 3-0 alsnog, en leek een grote nederlaag aanstaande. Zeker nadat Siebren Visscher ook nog een rode kaart kreeg en Genemuiden met 10 man verder moest. Toch gebeurde dit niet en Anne van der Kolk deed iets terug en scoorde de 3-1  en op de valreep maakte Korf nog de 3-2.

 

Gepubliceerd door Sijmon Last
Van Dijk Containers 500