Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bekerduel Sportclub verplaatst naar stadion

Geplaatst op: 13 april 2015

Sportclub Genemuiden speelt de uitwedstrijd voor de kwartfinale in de KNVB beker district noord tegen vv Emmen woensdag in het stadion van FC Emmen. Dit omdat er geen lichtinstallatie is op het veld van de tegenstander.

De ontvangst voor supporters en het omkleden vindt wel plaats bij vv Emmen, adres Ullevi 14 in Emmen.  Het stadion van FC Emmen bevindt zich op loopafstand van sportpark Meerdijk van de vv Emmen. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de landelijke KNVB beker 2015/’16 en speelt in de halve finale van de districtsbeker tegen de winnaar van het duel Staphorst – sc Erica.

Het duel begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500