Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Skeelerseizoen van start

Geplaatst op: 13 april 2015

Na een korte pauze is afgelopen zaterdag de zomertraining van STG weer gestart met een Looptraining in het Staphorster bos. En vandaag beginnen de skeelertrainingen weer. De trainingen worden gegeven op maandag en op woensdag van 18.30 uur tot 19.30 uur (jongste jeugd) en voor de (oudere jeugd) van 19.30 uur tot 20.30 uur. De groepen worden tijdens de eerste trainingen ingedeeld.

De trainingen worden verzorgd door Wim van Lente, Klaas Mijnheer, Paul van der Ploeg, Sanneke Naberman, Janine Dogterom verburg en Erna Last. Lijkt het je leuk om eens mee te komen skeeleren, kom het zeker eens proberen.

De deelname is twee weken gratis daarna wordt verwacht dat men lid wordt van de STG “De Eendracht”. Opgeven kan via het inschrijfformulier op de website, meer informatie is te verkrijgen via secretaris@stg-eendracht.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500