Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider lekkernij in de maak

Geplaatst op: 15 april 2015

Betrokkenen doen nog wat geheimzinnig, maar volgende week wordt een nieuwe Genemuider lekkernij gepresenteerd. Een smakelijk product voor bij de koffie of thee. Het initiatief komt van de Stichting Promotie Genemuiden en enthousiaste ondernemers hebben het idee verder ontwikkeld. Dat levert een bijzonder product op dat tijdens Superzaterdag voor het eerst te koop is bij DA Feenstra. Bij de ontwikkeling is bakker Antoon Groot Koerkamp nauw betrokken geweest. Hij heeft talloze uren in de test- en ontwikkelfase gestoken. Bedoeling is dat de Genemuider horeca het straks ook op de kaart heeft.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500