Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juni 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider gewonden bij kettingbotsing

Geplaatst op: 16 april 2015

Bij een kettingbotsing op de A28 tussen Beilen en Spier zijn woensdagmiddag een 35-jarige vrouw uit Genemuiden en haar 10-jarig zoontje gewond geraakt. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Er waren zes auto’s betrokken bij een kettingbotsing. Aan de andere kant van de weg was een ongeval ontstaan. Vervolgens ontstond op de rijbanen in tegengestelde richting een kijkersfile.

De weg is enige tijd gestremd geweest. Bij het ongeval op de andere kant van de weg was een automobilist in een moment van onoplettendheid tegen een aanhangwagen voor hem gebotst. De schade betrof alleen materiële schade. De politie maakt een rapportage van beide aanrijdingen

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500