Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 mei 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hulp bij keukentafelgesprekken

Geplaatst op: 16 april 2015

De Gemeente Zwartewaterland zal de komende weken per zorgafnemer de zogenaamde keukentafelgesprekken gaan voeren over de veranderingen met betrekking tot WMO/hulp in de huishouding. Om de gevolgen van de veranderingen voor u goed duidelijk te maken, kan Stichting de Meente een vrijwilliger voor u regelen die aanwezig kan zijn bij uw keukentafelgesprek indien u zelf niet iemand heeft die u kan ondersteunen. Mocht u hiervan gebruik willen maken, dan kunt u dit melden bij het Zorgloket in de Meente, tel. 038-3852710. Ook kunt u mailen naar het Zorgloket, het mailadres is receptie.meente@ijsselheem.nl Wij zullen u dan in contact brengen met een vrijwilliger.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500