Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winkeliers rollen de rode loper uit

Geplaatst op: 16 april 2015

Alle winkeliers van Middenstands Vereniging Genemuiden rollen op Superzaterdag 25 april de rode loper uit. Ook daarna kunnen ze de loper uiteraard gebruiken. Leden van de pr-commissie van de MVG rolden vanmiddag de eerste ‘welkomstmatten’ uit. Dat deden ze bij HIP in de Langestraat, het nieuwste lid van de MVG.

Met de rode loper heten de winkeliers in Genemuiden klanten van harte welkom. Daarnaast is dit een mooie manier om de onderlinge verbondenheid aan de MVG duidelijk te maken. En tenslotte komt zo ook bij de plaatselijke winkeliers meer naar voren dat Genemuiden de tapijtstad van ons land en verre omstreken is.

De winkeliers bereiden ondertussen weer veel acties voor op Superzaterdag. Bij Bosch Wonen kunnen klanten bijvoorbeeld een moodboard maken en daarmee ontdekken wat voor bloementype ze zijn. Bij De Groene Lantaarn lopen complimentenmeisjes rond, waardoor klanten met meer dan smaakvolle kleding naar huis gaan. In ’t Olde Staduus staan raadspelletjes op het programma. Achter het gebouw vindt bovendien de kunstmarkt plaats, waarvoor vijftien kunstenaars zich hebben aangemeld.

Superzaterdag speelt zich niet alleen in het centrum van Genemuiden af. Aan de Irenestraat stunt Versplein De Lange bijvoorbeeld met aardbeien. Ook zijn er bakjes verse aardbeien met slagroom. Bij De Lange staat bovendien een suikerspinmachine en een springkussen. Blokker Genemuiden geeft klanten die voor 25 euro besteden een kortingsbon voor tuinartikelen. Veel andere winkeliers hebben ook aanbiedingen, zoals Boekhandel De Haan, Hubo van Dijk, Fenny Jo Lingerie en de vele modezaken in Genemuiden.

Wethouder Visserman heeft zich ondertussen bereid verklaard om de eerste sprong te doen tijdens het NK Kortingspringen. Deelnemers winnen korting bij de winkeliers door zover mogelijk te springen in een tijdelijke verspringbak. De buurtsportcoaches van de gemeente Zwartewaterland helpen bij de organisatie daarvan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500