Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oranjevereniging viert 35-jarig bestaan met mooi programma

Geplaatst op: 18 april 2015

Koningsdag 2015 is voor de Oranjevereniging Genemuiden een bijzonder jaar. Het is namelijk 35 jaar geleden dat deze vereniging werd opgericht. Ook dit jaar staat het programma dan ook weer bol van activiteiten.

Op vrijdagavond 24 april een drive inn show met niemand minder dan Jeroen Post. Op zaterdagavond 25 april een optreden van de superband Jewelste.Voor beide avonden is de voorverkoop al van start gegaan. Ook zijn er uiteraard kaarten verkrijgbaar bij de entree. Deze optredens zullen plaats vinden in de feesttent op het Havenplein in Genemuiden.

Op Maandag 27 april, beginnen we de dag met de aubade met aansluitend de optocht.Voor de middag staan er ook weer veel activiteiten klaar op het Havenplein. Er is twee keer een circusvoorstelling in de feesttent. Tussen beide voorstellingen van het circus door, geeft Mix Move uit Genemuiden een demonstratie op het podium. Er zal dan uiteraard ook een terras aanwezig zijn met live muziek.

Voor meer informatie omtrent het programma zie de Oranjekrant of de pagina’s op www.breman.net. Op zaterdag 5 september is het 35 jarig bestaan van de Oranjevereniging dat wordt gevierd met een grote taptoe op het voetbalveld van Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500