Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duiven van Bakker weer het snelst

Geplaatst op: 23 april 2015

Ook de overwinning op de tweede vlucht vanuit Hapert werd opgeëist door de mannen van Bakker. Met deze  overwinning laten de duiven van Bakker zien dat de weersomstandigheden geen invloed op hun hebben. Op zaterdag 11 april werd de eerste plaats gepakt met een snelheid van 113 kilometer per uur. Jongstleden zaterdag waaide de wind vanuit het Noord-Oosten, dus moest er gewerkt worden, maar ook met deze wind waren de duiven van Bakker niet te verslaan. Nu met een snelheid van 73 kilometer per uur werden de plaatsen één en twee veroverd.  Met daarnaast weer veel duiven in de kop van de uitslag was het opnieuw een succesvolle zaterdag voor Bakker.

Plaats drie was voor Piet Breman. Ook pakte hij behoorlijk veel duiven in de kop van de uitslag dus de vorm op het hok Breman zit er aan te komen. Gezien de uitslag van de duiven van Tiem Schilder zijn de duiven van Tiem tip/top in orde. Tiem korfde vrijdagavond 12 duiven in en draaide ze alle 12 in de prijzen. Dus een 100% score voor het hok van Schilder.

De uitslag van Hapert, 27 deelnemers met in totaal 650 duiven:

 

Gebroeders Bakker 1,2 3, 13, 14, 22

Piet Breman 3, 8, 24, 25

Dirk Altena 4

Reind Breman 5, 16

Herman van der Haar 7, 11, 20

Tiem Schilder 9, 19, 21

Gerard Heutink en Zoon 10

Albert van Riesen 12, 23

André Roetman 15, 17

Jan ten Hoeve 18.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Duiven van Bakker weer het snelst

  1. Dirk Altena schreef:

    Wanneer wordt mijn naam en email adres verwijderd ?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500