Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Even ontspannen voor groep 8 MLS

Geplaatst op: 23 april 2015

Na een drukke week met de Cito toetsen was het even tijd om te ontspannen voor groep 8 van de Maarten Luther School. De hele ochtend hebben ze nog keihard gewerkt aan de toetsen. ’s Middags was het tijd om te gaan picknicken met de hele klas. “We hadden er heel veel zin in en iedereen had iets lekkers meegenomen. Gelukkig zat het weer mee en was het tijd om op de fiets een leuk plekje te vinden om daar te genieten van het mooie weer. Iedereen was opgewekt en had veel zin om lekker te gaan genieten. We hebben lekker gevoetbald en genoten van het lekkere eten wat we meegenomen hadden. Helaas komt aan al het leuks een eind en was het tijd om weer terug te gaan naar school”, aldus de verslaggevers van de school.

mls mls2

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500