Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub C1 kan kampioen worden

Geplaatst op: 27 april 2015

Sportclub Genemuiden C1 speelt zaterdag om 10.30 uur tegen BWO C1 uit Hengelo. Bij winst worden de Genemuidenaren kampioen van de 3e divisie en promoveren ze naar de 2e divisie.

Deze  groep voetballers heeft een prima historie. Zo wisten ze twee jaar geleden als D pupillen,  ook al te promoveren naar de 1e divisie. Op papier lijkt de overwinning een formaliteit, omdat BWO , de laatste plaats in de competitie bezet. Maar de onderlinge kwaliteitsverschillen binnen de 3e divisie zijn gering. De C1 behaalde de laatste weken , belangrijke overwinningen tegen naaste belagers Flevo Boys C1 en Be Quick ‘28 C1. En zette het team daarmee belangrijke stappen richting het kampioenschap.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500