Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Arjan Kolk stopt bij Berkum

Geplaatst op: 29 april 2015

Arjan Kolk stopt na dit seizoen bij VV Berkum. Dat maakt hij woensdagmiddag op Twitter bekend. De Genemuidenaar is aan zijn eerste seizoen in Zwolle bezig. Hij moest weg bij de eerste selectie van Sportclub en koos toen voor Berkum.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Arjan Kolk stopt bij Berkum

  1. Sportclupper schreef:

    Arjan bij deze vraag ik je ,kom aub weer bij onze sportclub.Een jongen met zon karakter en zon groenwit hart hoort bij onze vereniging,ik denk nog steeds dat jij een voorbeeld kan zijn voor heel veel jonge jeugdspelers.

  2. ben schreef:

    kan mij voorstellen dat hij stopt,het is ook niet leuk om als invaller sdeeds in te vallen.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500