Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eben Haëzer wint trofee verkeersexamen

Geplaatst op: 29 april 2015

Leerlingen van de Eben Haëzerschool hebben in Genemuiden de meeste kennis van het verkeer. Ze winnen althans voor de tweede keer op rij de trofee tijdens de verkeersexamens. Zij waren het beste in de praktijk. Leerlingen Riëlke van de Rehobothschool was over de hele linie het beste, zo maakte Veilig Verkeer Nederland woensdag bekend in de Eben Haëzerschool. Wint de school volgend jaar opnieuw, dan mogen ze wisselbeker behouden.

Volgens Mariët Visscher van VVN was het een moeilijk examen waarover ook ouders goed moesten nadenken. Desondanks waren er op de Eben Haëzerschool veel leerlingen foutloos. Volgens directeur Gijssen heeft dat niet te maken met extra veel verkeerslessen op de school. “Ik denk eerder dat meespeelt dan leerkracht De Kruijf al jarenlang voor de klas staat. Die weet denk ik wat er komt.”

Wethouder Speksnijder feliciteerde de leerlingen met de trofee. Hij hoopt dat ze de opgedane kennis straks ook in de praktijk gebruiken, ook als ze ouder zijn. Speksnijder bedankte VVN en alle ouders voor de jarenlange vrijwillige inzet.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500