Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bente verkoopt vrijdag smoothies bij Versplein

Geplaatst op: 4 mei 2015

Bente van der Steeg verkoopt komende vrijdagmiddag smoothies bij Versplein de Lange. De opbrengst is voor de slachtoffers van de allesverwoestende aardbeving in Nepal. Daarna kwam Bente met het idee voor de smoothieverkoop en dat loopt al aardig storm. De teller stokt voorlopig bij de 175. En daar komt dan de verkoop van vrijdagmiddag nog bij. Ook nu smoothies bestellen kan via de Facebookpagina https://www.facebook.com/bertjan.vandersteeg?fref=ts  Er zijn vier smaken: aardbei, mango, bosvruchten en sinaasappel/kiwi. De smoothies kosten drie euro en twee euro daarvan gaat naar Nepal.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500