Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Grote verkoopdag bij Muiderheim

Geplaatst op: 5 mei 2015

Voor de eerste keer is er bij Muiderheim komende zaterdag een ontmoetings- en verkoopdag van de Stichting Adullam. Muiderheim is sinds 2011 in Genemuiden gehuisvest en sinds enkele maanden op een prachtige nieuwe locatie. Op de woonvoorziening wonen 36 mensen en overdag zijn ze op de werkvoorziening bezig of ze bezoeken een school in de regio.

Op deze dag zal er van alles te koop zijn zoals: puddingbroodjes, slaatjes, advocaat, taart, koeken, kaas, fruit, krentenbrood,  boeketten, warme- en koude vis, broodjes hamburger, boeken, speelgoed, worst, etc. Er zijn zithoekjes voor  koffie/thee en etenswaren op het terrein gecreëerd zodat u de middagmaaltijd hier ook gerust kunt gebruiken. Voor de kinderen zullen er diverse activiteiten zijn zoals: een ballon oplaten, rodeostier, springkussen, XL sjoelbak, foto’s maken, speurtocht, etc.

De aanvang is om 10.00 uur en de verkoopdag duurt tot 15.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500