Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wolken en wind

Geplaatst op: 5 mei 2015

Foto's John Poot

Toen er rond half 3 het koufront over Genemuiden trok waren er imposante wolken. Er viel ongeveer 10mm aan neerslag. De grote buien trokken langs Genemuiden. Onweer was moeilijk te zien omdat het hoofdzakelijk in de wolken gebeurde. Er zijn ongeveer 82.000 ontladingen geregistreerd in de BeNeLux. Hierdoor is het onweersseizoen begonnen. Vanavond blijft het droog alleen de zuidwesten blijft flink door waaien. Morgen zijn er zonnige perioden maar later in de ochtend en ’s middags ontstaan er ook weer enkele buien. En het blijft flink door waaien. De middagtemperatuur ligt tussen de 14 en 16 graden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500