Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dutherma brengt warm jasje rond huis aan

Geplaatst op: 6 mei 2015

Wilt u graag energie besparen? Wilt u 30 % rendement doormiddel van een kleine investering?  Geen rommel in huis maar wel uw woning verduurzamen? Een hoger energielabel, na slechts 1 dag werk? Dat kan volgens het bedrijf Dutherma uit Heerde dat ook in de regio Zwartewaterland actief is.

“Wij zijn specialist in na-isolatie en duurzaamheidstechniek. Er is  een steeds grotere behoefte om energie te besparen. Met Dutherma spelen we in op deze behoefte. Bij verduurzaming worden vaak elementen aan een woning toegevoegd zoals zonnepanelen. Ons advies is om eerst bij de schil van een woning te beginnen. Door het na-isoleren van de spouwmuur kan met een minimale investering veel energie worden bespaard en wordt het wooncomfort verhoogd.

Voordat we een offerte uitbrengen voor spouwmuurisolatie bekijken we vrijblijvend of de spouwmuur geschikt is voor isolatie.  Onze klant kan na dit onderzoek onze offerte binnen een week verwachten.  Vervolgens wordt de isolatie in slechts een dag aangebracht door ons speciaal opgeleid personeel. In de voegen worden kleine gaatjes geboord, via deze gaatjes wordt het isolatiemateriaal met een speciale machine in de spouw geblazen. Dit duurzame materiaal met 10 jaar productgarantie bevat geen toegevoegde chemicaliën, is gemaakt van 80% gerecycled glas en heeft een uitstekende isolatiewaarde.

Vervolgens worden de gaatjes weer dichtgemaakt en blijft het uiterlijk van de gevel volledig intact. De isolatie wordt van buitenaf aangebracht waardoor de bewoner geen overlast ervaart of rommel in huis krijgt. De spouwmuurisolatie biedt naast een lagere energierekening ook veel wooncomfort. “Vocht en tocht wordt met het door ons gebruikte isolatiemateriaal tegengehouden.  Daarnaast zorgt het in de zomer voor een koeler huis en blijft de warmte in de winter binnen.  Het vraagt om een minimale investering vanaf 750 euro (voor een tussenwoning) en is zelfs zonder subsidie binnen 3 jaar terugverdiend.

In vergelijking met andere isolatiebedrijven geeft Dutherma een totaaladvies aan de klant. “Wij kijken per woning welke energiebesparingskansen er zijn en geven hierover een totaaladvies. Zo leveren wij naast isolatie ook, dubbele beglazing, zonnepanelen, pelletkachels en (lucht)warmtepompen.”

Wij komen graag vrijblijvend langs voor een advies op maat. Ook komen wij  graag in contact met (buurt)verenigingen, wij bieden namelijk een interessante collectieve korting aan voor leden van de betreffende vereniging. Desgewenst verzorgen wij ook presentaties over spouwmuurisolatie en energiebesparing in het algemeen.

Heeft u interesse? bel dan voor een geheel vrijblijvende offerte naar :

tel. 0578-691718/06-23365445/ 06-53315242 of kijk op www.dutherma.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500