Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Visscher en Buitink naar Go-Ahead Kampen

Geplaatst op: 8 mei 2015

Gerhald Visscher en Sjaak Buitink verkassen van FC Meppel naar Go-Ahead Kampen. “Na zeventien jaar Sportclub en een jaar FC Meppel verruil ik nu echt het groen-wit”, zegt Visscher op de social media. Hij spreekt van een mooie nieuwe uitdaging in een spannende competitie op een hoger niveau. Buitink speelt al langer bij FC Meppel.

Beide spelers maakten onderdeel uit van de eerste selectie van Sportclub Genemuiden, zonder dat ze veel speelminuten kregen. Visscher scoorde onlangs twee keer in de derby tegen DESZ. Toen al maakte hij duidelijk dat zijn toekomst bij Meppel nog niet zeker was.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500