Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Struinen door de tuinen

Geplaatst op: 12 mei 2015

Wie herinnert zich de open tuinen in Genemuiden nog? Veel enthousiaste tuinbezitters stelden hun tuinen open voor bezoekers. SCEG wil dit evenement in een kleinere vorm voortzetten. Op zaterdag 20 juni kunt u in samenwerking met SCEG een aantal tuinen in en rondom Genemuiden bezoeken.

Tuinen met een verhaal, met een muzikaal accent, met een gezellig koffiemoment, op een mooie locatie of gewoon om zijn prachtige planten en indeling. We verzamelen om 13:30 uur op het havenplein en gaan dan in groepjes (liefst op de fiets) met een gids de tuinen bezichtigen.  De kosten zijn € 5,00 p.p. Dit is inclusief koffie/thee met wat lekkers en een drankje/hapje. U kunt zich voor deze middag opgeven bij M. Eenkhoorn, tel. 038-3857530, m.eenkhoorn@kpnplanet.nl.

Heeft u tijdens de vorige open tuinen edities er ook wel eens aan gedacht om mee te doen en uw tuin open te stellen voor bezoekers? Dan kunt u zich aanmelden bij bovenstaande persoon.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500