Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zoektocht naar alternatieven voor bus en regiotaxi

Geplaatst op: 20 mei 2015

De gemeente en de provincie houden op 10 juni een brainstormsessie over de toekomst van het openbaar vervoer in Zwartewaterland. Belangrijk onderwerp is of er alternatieven zijn voor de bus en de Regiotaxi. Omdat de interesse in die vervoersmiddelen volgens de overheid sterk is afgenomen, moet  er een andere oplossing voor het openbaar vervoer komen.

Digitalisering, vergrijzing en de opkomst van vervoersmiddelen als de E-bike zouden de behoefte aan de aloude bus hebben doen afnemen. Daarom is het niet meer mogelijk om de huidige opzet van het openbaar vervoer in de benen te houden. Tijdens de bijeenkomst in ’t Olde Staduus willen gemeente en provincie daarom in gesprek met inwoners, bedrijven en andere organisaties over andere mogelijkheden. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Aanmelden kan via AM.Kamerbeek@overijssel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500