Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Onderscheiding voor Roel Huls

Geplaatst op: 21 mei 2015

Burgemeester E.J. Bilder benoemde Roel Huls donderdag tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Dat gebeurde bij zijn afscheid als lid van de gemeenteraad van Zwartewaterland. Daarin zat hij sinds 1982. Hij wordt nu opgevolgd door Ooms, die donderdag meteen werd geïnstalleeerd.

Naast zijn raadlidmaatschap is Huls sinds 1987 ook betrokken als algemeen lid- en vanaf 2001 als voorzitter bij het bestuur van de zwembaden in de toenmalige gemeenten en later bij de gemeente Zwartewaterland.
Als financieel deskundige was hij sterk betrokken bij het samengaan van de drie baden in 2008 in de Stichting Zwembaden Zwartewaterland

Ook is Huls sinds 2004 bestuurslid/penningmeester van Stichting De Groene Wensboot. Binnen deze stichting zorgen vrijwilligers ervoor dat mensen met een lichamelijke beperking een vaartocht kunnen maken. In het dagelijks leven werkte Huls van 1969 tot 2014 bij de ING.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500