Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pupillen en junioren strijden om voetbaleer Zwartewaterland

Geplaatst op: 21 mei 2015

Op 23 en 30 mei staan de voetbalclubs SV DESZ, vv Olympia’28 en SC Genemuiden in het teken van het Schagen-toernooi. Na vijftien eerdere succesvolle edities nemen teams uit de omgeving het ook dit jaar weer tegen elkaar op. De F- en E-pupillen spelen hun wedstrijden op 23 mei bij Olympia’28 in Hasselt. Op deze dag zijn de C-junioren te vinden bij SC Genemuiden. De D-pupillen voetballen 30 mei bij DESZ in Zwartsluis.

Het Schagen-toernooi wordt gesponsord door de Schagen Groep uit Hasselt: een middelgrote onderneming die zich bezighoudt met de realisatie en het onderhoud van infrastructuur en vastgoed. Bewust en midden in de maatschappij staan vindt het bedrijf een voorwaarde voor respectvol ondernemerschap. Daarom staat de Schagen Groep actief midden in de samenleving en is het bedrijf veelvuldig betrokken bij maatschappelijke organisaties en projecten.

De Schagen Groep kiest jaarlijks een aantal doelen voor de besteding van het sponsorbudget. Het voetbaltoernooi in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis wordt al voor de zestiende keer met veel plezier gesponsord. Meer informatie over de Schagen Groep en de onderliggende werkmaatschappijen is te vinden op www.schagengroep.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500