Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Kamperzeedijkers trekken altijd samen op’

Geplaatst op: 22 mei 2015

Tekst en foto: Enrico Kolk

Kamperzeedijkers gaan zelf weer het groenonderhoud op de Zeedijk doen. “Een stukje gemeenschapszin”, noemt Dorpsraadvoorzitter Jan van den End het. Wethouder Visserman kijkt er ook niet van op: “Op de Kamperzeedijk trekken ze al van jongs af aan samen op. Er is daar één christelijke school en daar gaan alle gezindtes naartoe.” Ook op het gebied van groenonderhoud blijven de Zeediekers nu weer samen optrekken. Vanmorgen werd daarvoor een overeenkomst met een geldigheid van tien jaar getekend.

De bewoners van de Kamperzeedijk schaften met behulp van een gemeentelijke bijdrage (15.000 euro) een bladblazer, maaimachine en een heggenschaar aan. “Professionele apparatuur”, verzekert Herman Kunst, die de machines gaat beheren. Wethouder Visserman is ervan overtuigd ‘dat het een geweldig iets zal worden’. “En misschien komt er nog een buurt die dit ook wil doen.’

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500