Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Visactiviteiten in Genemuiden

Geplaatst op: 25 mei 2015

H.S.V. Het Zwartewater begint deze week met de visactiviteiten voor jeugdvissertjes van Genemuiden. Woensdag 27 mei a.s. is de visles voor de beginnende vissertjes. Deze wordt gehouden bij de kinderboerderij Taghof, gevist wordt er in de bermsloot. Aanvang 13.15 uur en om 15.15 uur is het ongeveer weer afgelopen.

“We leren jullie dan het optuigen van je hengel, afloden dobber en natuurlijk goed vissen. Je mag een vriendje of vriendinnetje, broertje of zusje meenemen. Als je geen hengel hebt is dat geen probleem wij hebben er genoeg om die even uit te lenen. Wie zich nog niet heeft opgegeven kan dit alsnog bij mij doen”, vertelt Paul van der Ploeg van HSV,

Op vrijdag 29 mei begint de eerste viswedstrijd zomerviscompetitie voor de jeugd. Deze viscompetitie bestaat uit zeven viswedstrijden die allemaal op een vrijdagavond gehouden worden. De wedstrijden worden gevist in de bermsloot bij de kinderboerderij. De loting is om 18.30 uur en de viswedstrijd is van 19.00 uur tot 20.00 uur. Niet vergeten je vispas mee te nemen en een emmertje om de vis in te doen.

Ook zijn de vislessen op de diverse scholen in Genemuiden en omstreken weer begonnen a.s vrijdag is de groep 7/8 van de Driester Kamperzeedijk onze gast.  Als er nog scholen zijn die hier ook belangstelling voor hebben er zijn nog enkele data vrij. Aanvragen kan op onderstaand adres.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500