Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kuurman van Staphorst naar Genemuiden

Geplaatst op: 5 juni 2015

De tweede selectie van Sportclub Genemuiden wordt flink versterkt. Naast de komst van ‘good old’ Arjan Kolk keert ook Sijmen Jansen terug op de geboortegrond. Hij speelde dit seizoen nog bij FC Meppel. Jansen speelde in het verleden ook zijn wedstrijden bij het eerste van Genemuiden. Daarnaast komt Frank Kuurman over van VV Staphorst. Daar zat hij jarenlang bij de eerste selectie. Hij onderbrak zijn periode bij Staphorst voor een jaar Alcides Meppel. In de jeugd speelde hij ook voor Cambuur. Afgelopen seizoen scoorde Kuurman nog vijf keer in de Hoofdklasse C.

Eerder was al bekend dat Riekelt Nentjens overkwam van Urk. Niek Beens zat dit seizoen nog bij de eerste selectie, maar keert nu terug naar het tweede. Wegens een langdurige blessure heeft hij dit seizoen weinig gespeeld. Het tweede wordt verder aangevuld met enkele jongeren uit de A1.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500