Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Puntjes op de i voor Watermusic

Geplaatst op: 7 juni 2015

Nog een viertal gezamenlijke repetities te gaan, te weten de komende woensdag- en donderdagavonden, waarin de muzikanten van Voorwaarts Zwartsluis en Hasselts Fanfare de puntjes op de i zetten.  Beide verenigingen willen Zwartewaterland wederom bij de opening van het toeristisch vaarseizoen 2015 trakteren op een geweldig muzikaal spektakel.

Vrijdag de 19e juni wordt een drukke dag voor het organisatiecomité ‘Watermusic’. In- en rond de Binnenhaven van Genemuiden zal er dan met man en macht gewerkt worden aan een schitterende entourage en het podium voor de bijna honderd muzikanten. ‘s Avonds vanaf 21.00 uur wordt één groot orkest gevormd dat de speciale gast zangeres chansonnière Davine gaat begeleiden bij overbekende nummers als Pour en flirt, Champs Elysées, La vie en rose,  maar ook  muziek van Abba en Lennard Cohen. Daarnaast zal het orkest, in deze verrassende combi-setting van harmonie en fanfare, filmmuziek ten gehore brengen uit Sister Act, North and South en het welbekende Gabriella’s Song uit de film As it is in Heaven.

‘We hopen evenals vorig jaar dat wij op deze bijzondere wijze het publiek kunnen meeslepen op de golvende klanken van orkest en zang en er een spetterende avond van mogen maken!’, aldus de organisatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500