Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jeroen Visscher gast in Sportcafé

Geplaatst op: 11 juni 2015

De laatste gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé op donderdag 18 juni is motorcrosser Jeroen Visscher. Met zijn broer Jan en het Nederlands team won hij in oktober een zilveren medaille op het EK. Visscher woont in Hasselt, maar is als ondernemer een bekend gezicht in Genemuiden. Gert-Jan van den Berg vraagt hem naar zijn sportieve aspiraties en ambities.

Met de komst van Visscher is de gastenlijst van het derde Sportcafe weer gevarieerd. Eerder maakten wij de komst van de nieuwe Sportclubbers Hennie in ’t Hof en Stef van der Velden bekend. Johan Oostijen vertelt over de situatie bij ’t Eerste Wittien en twee acrogymdames van EGSV vertellen over hun bijzondere sport. Gast van buiten Genemuiden is dit keer Marijn de Vries. Aan de vooravond van de Tour de France vertelt zij over sportjournalistiek en profwielrennen op het hoogste damesniveau.

De toegang in De Kaaihof is weer gratis, wel is er een collecte voor de slachtoffers van de aardbeving in Nepal. Fytac komt ook vertellen over de spinningmarathon en de sponsorloop van vrijdag 26 juni.

Aanmelden voor de avond via redactie@genemuidenactueel.nl Dit is belangrijk vanwege de redelijk beperkte capaciteit in de Havenkamer.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500