Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider cadeaus voor Sluziger ondernemer

Geplaatst op: 12 juni 2015

Vrijwilligers van de Stichting Promotie Genemuiden en de Vijf Gebroeders overhandigden deze week een dvd over de Mattenschippersrace 2015 aan Lens Nekeman. Met zijn bedrijf Interfloor is hij hoofdsponsor van dit nautische evenement voor klassieke zeilschepen. De Vijf Gebroeders uit Genemuiden was een van de deelnemers en lieten de deelname filmen door Hans Klomp.

Na enkele vertoningen in Genemuiden is de film nu ook op dvd leverbaar. De bemanning vond het gepast om het eerste exemplaar aan hoofdsponsor Nekeman uit Zwartsluis te overhandigen. Hij kreeg ook een flesje van het zogenoemde Nagelbier, dat is ontwikkeld voor verkoop aan boord van de Vijf Gebroeders. Ook kreeg Nekeman een ‘kokosmat’, dat is een nieuwe Genemuider lekkernij vervaardigd door Bakker Groot Koerkamp.

De Vijf Gebroeders eindigde tijdens de tweede deelname als vierde. De bemanning heeft de vurige wens om volgend jaar, bij de twintigste editie van de Mattenschippersrace, als eerste te eindigen. Aan boord van de Vijf Gebroeders worden de dvd’s voor de liefhebbers  te koop aangeboden voor vijf euro per stuk.

Binnenkort start het turfschip weer met avondtochten die vorig jaar zeer in trek waren. Ook zijn er de nodige groepsboekingen in de agenda gezet. Kijk voor alle mogelijkheden op www.vareningenemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500