Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Het wordt een mooi plaatje’

Geplaatst op: 19 juni 2015

Tekst en foto's: Enrico Kolk

“Kijk vanavond maar eens wat voor mooi plaatje het wordt”, zegt Albert Greveling over het decor van Watermusic. Dat muziekevenement begint vanavond om 21:00 uur op de Binnenhaven. Samen met Marjan Postma┬ávan Bosch Bloemen verzorgt Greveling de decoratie.

“Als de wind nog wat zachter wordt, en de zeilen van de Vijf Gebroeders en de ZS13 gaan omhoog, dat wordt schitterend”, zegt Greveling. Hij prijst ook het plekje waarop het evenement plaatsvindt. “Je kunt er van links, van rechts en van voren naar kijken.”

De ongeveer 2000 bloemen vinden allemaal hun plekje op het podium. “Het is leuk om dit aan Genemuiden te laten zien”, vindt Postma. “Het is een kleurig geheel geworden. En vanavond is er verlichting, dus je kunt het allemaal zien.” Greveling is daar blij mee: “Het is hartstikke mooi geworden, super. Er zitten lekkere kleuren tussen, ik vind het wel gezellig zo.”

Of het dat vanavond ook wordt, hangt natuurlijk ook een beetje af van het weer. Maar regen of geen regen, het evenement gaat door. Dat zegt de organisatie. En als het dan toch regent? Dan maar een beetje dicht op elkaar gaan staan in de tent op de Oosterkaai…

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500