Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 mei 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groot spektakel rond sponsorloop

Geplaatst op: 23 juni 2015

Janke van der Hooft tijdens het Genemuiden Actueel Sportcafé

Wie vrijdag niet willen spinnen of lopen, kan toch naar de grote spinningmarathon en sponsorloop op het Havenplein komen. Bezoekers kunnen namelijk ook broodjes, snacks en drankjes kopen. Die zijn gesponsord door Boni, Albert Heijn Bart Knap en d’ Olde Soldoat.

Ook de opbrengst hiervan gaat naar Nepal, vertelde Janke van de Hooft van Fytac in het Genemuiden Actueel Sportcafé. Zij vertelde over de achtergronden van de actie. Medewerker Esther Fuite van Fytac is enkele jaren terug in Nepal geweest en daardoor keek zij natuurlijk met extra betrokkenheid naar de gevolgen van de aardbeving. In de pauze van het Sportcafe haalde Janke nog een mooi bedrag van meer dan 100 euro op.

Komende vrijdag moet dat uiteraard een veelvoud zijn, al heeft Fytac geen bedrag in het hoofd. Mensen die willen deelnemen kunnen zich de hele week nog aanmelden via www.fytac.nl of in het centrum zelf. De loop is van 18.00 tot 21.00 uur op en rond het Havenplein.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500