Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rijvereniging Hasselt ziet ook ‘verdachte personen’

Geplaatst op: 28 juni 2015

Ook Rijvereniging Hasselt waarschuwt ‘paardenmensen in de regio’. Bij de manege in Hasselt zijn donderdag en zaterdag verdachte personen in een auto gesignaleerd. Zij toonden veel interesse in de paarden, maar vertrokken snel toen ze werden aangesproken. Het gaat om twee oudere mannen en een oudere vrouw in een blauwe Renault Megane. Eerder waarschuwden de Zwartewaterruiters in Genemuiden al dat er langs de Nieuwe Weg verdachte mensen naar paarden keken. Paardenliefhebbers zijn extra alert omdat elders in de regio al een paar keer paarden zijn mishandeld.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500