Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Echte’ zomerbraderie in Genemuiden

Geplaatst op: 29 juni 2015

De zomerbraderie in Genemuiden is dit jaar een echte zomerbraderie met temperaturen van wellicht boven de 30 graden. Een ideale dag voor winkelen in de buitenlucht en een ontdekkingstocht langs de winkels van Genemuiden. De braderie in het centrum van de Tapijtstad is komende woensdag van 14.00 tot 21.00 uur.

Bijna zeventig handelaren reizen af naar Genemuiden. Zij brengen een gevarieerd aanbod met zich mee. Ook loopt er een acteur rond die voor amusement moet zorgen. En wie even klaar is met slenteren langs de kraampjes en winkelen in het gevarieerde winkelbestand van Genemuiden, kan uitrusten op de terrassen.

Bezoekers van buiten Genemuiden kijken vermoedelijk hun ogen uit. Het stadje heeft er het afgelopen jaar veel winkels bijgekregen. Veel modezaken, een Hema, een Delifrance, speciaalzaken en twee vernieuwde supermarkten om maar eens wat te noemen. Komende woensdag opent bovendien Bij Sigrid de deuren in de Langestraat.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500