Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 juni 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Regenboog bij de Taghof

Geplaatst op: 30 juni 2015

De peuters van speelzaal De Regenboog hadden in de laatste week voor de vakantie nog een gezellig uitje naar de kinderboerij. Er was weer van alles te beleven en de morgen vloog voorbij. Heerlijk spelen in de zandbak en op de fietsen. Daar krijg je wel dorst van met deze zomerse temperaturen.

Een lekkere ijsco en ranja gingen er dan ook wel in. Daarna op stap naar de geiten, kippen en konijnen. En de pauw die liet zich van zijn mooiste kant zien, wat een prachtige veren. Aan het eind van de morgen kwamen de moeders nog gezellig even koffie drinken. Wilt u meer weten over de peuterspeelzaal, kijk dan eens op www.peuterspeelzaal-genemuiden.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500